Vakantie verhuur aan zee uitbesteden?

Ben je op zoek naar de mogelijkheid om tweede verblijven aan de Belgische kust te verhuren? Dat kan snel en makkelijk. Wie aan de slag wil gaan met het verhuren van appartementen, huizen of tweede verblijven is hier aan het juiste adres.

Bnb assist is de partner dat jouw verhuur regelt van je woning, appartement of studio op platformen voor vakantieverhuur. Met een originele listing op Airbnb of Booking geniet je van alle flexibiliteit en een hoger inkomen zonder zorgen.

verhuur aan zee

Wat onze klanten zeggen:

Beheerde Woningen
0
Aantal boekingen
0
Tevreden gasten
0
Positive reviews
0

Vakantieverblijven aan zee verhuren

Wie eigenaar is van een tweede verblijf in één van onze kustgemeenten heeft een groot voordeel. De kust is namelijk een van de grootste trekpleisters in België. In het hoogseizoen trekken toeristen massaal naar het strand.

Veel families zijn op zoek naar een aangenaam verblijf aan zee. Iemand die occasioneel verhuurt in bepaalde periodes heeft dan ook de perfecte plek voor een vakantieverblijf. Door je appartement of woning aan de kust te huur aan te bieden op Airbnb of Booking, kan je aardig wat verdienen met vastgoed dat anders leeg staat.

balkon met uitzicht op een oude stad in de heuvels en twee glazen rozé wijn.

Jij het appartement of woning, wij het geregel.

Wanneer je vakantieverblijven verhuurt komt daar heel wat bij kijken. Met Bnb assist kun je vakantiewoningen verhuren op autopiloot. Wij organiseren namelijk alles, van bellen tot boenen.

Wat je onder andere kan verwachten van onze services zijn:

  • Het screenen en controleren van toekomstige gasten
  • We houden een oogje in het zeil voor overlast en uitbundige gasten
  • Na elk verblijf sturen we een professioneel schoonmaak team
  • Verhuur multichannel: Booking.com, Airbnb en meer

Wat wij kunnen betekenen voor jouw vakantiewoning

Het belangrijkste doel van Bnb assist is zorgen dat de eigenaar en huurder een fijne ervaring hebben. Dankzij onze veelzijdige pakketten en diensten kan je steeds rekenen op een vlekkeloze regeling. Dat is minder zorgen en meer verhuren. Onze services zijn namelijk allemaal gemaakt om jou zo weinig mogelijk tijd te kosten en zo veel mogelijk op te brengen.

Sleuteloverdracht

Je gasten kunnen elke dag rekenen op een professionele en vlotte ondersteuning bij de sleuteloverdracht. Ook voor, tijdens en na de check-in staat ons professioneel team paraat. We werken met een makkelijk sleutel systeem waardoor je gasten steeds kunnen inchecken wanneer zij willen zonder rechtstreeks contact. Jij kan rustig je ding doen, wij doen de rest.

Hou overzicht zonder te stressen

Bij het verhuren van een accommodatie aan toeristen moet je beschikken over de nodige certificering en verschillende wettelijke attesten. Wij informeren je met een overzicht van de verplichtingen, regelgeving en wetten omtrent kortetermijnverhuur en verwijzen je graag door naar relevante instanties of bedrijven die gespecialiseerd zijn in het verkrijgen van deze nodige documentatie en kunnen bijstaan omtrent fiscaliteit.

Schoonmaak en linnen

Is je woning verhuurd en lopen de boekingen binnen? Dan reken je bij ons ook op een professionele schoonmaak service voor je woning of appartement . Door te werken met ervaren teams is je vakantie huis steeds in de beste staat voor je nieuwe gasten. Naast enkel het schoonmaken nemen we ook een linnenpakket op in onze service. Hierdoor hoef je je nooit zorgen te maken over verse lakens of het onderhouden van je accommodatie.

De voordelen van Bnb assist services

Je appartement of pand is Succesvoller dan ooit

Groei samen met Bnb assist

Door de advertentie van je woning of appartement te optimaliseren spreek je meer potentiële gasten aan. Straal op elk platform met een advertentie geschreven door een van onze ervaren copywriters. Zo is je vakantiewoning verhuurd voor je het weet.

Professionele foto’s van je woning aan zee

Betere foto's voor betere resultaten

Naast enkel een goede beschrijving verdient je listing ook professionele foto’s. We zorgen voor een fotograaf die je woning van zijn beste kant laat zien. Verzorg direct een gevoel van vakantie bij toekomstige huurders en gasten.

Een permanente communicatie met je gast

Meer tijd voor jou

Ons team van experts neemt ook de communicatie over met je gasten. Dit zorgt er voor dat je meer tijd en vrijheid hebt zonder je zorgen te maken over de instroom aan berichten.

Gespecialiseerd om jou te ontzorgen

Verhuren zonder zorgen

Allemaal onze diensten hebben slechts een groot doel, jou als host ontzorgen. Dankzij onze Airbnb service kan je verhuren zonder het te merken. Het voelt bijna als vakantie.

Veelgestelde vragen over toeristische verhuur aan zee

Nee, niet iedereen kan verhuren. In eerste instantie moet het jouw eigendom zijn. Onderverhuren is niet toegestaan voor eigenaars die aan de slag gaan met toeristische verhuur. Daarnaast moet je bij aanvang voldoen aan de standaarden die worden opgelegd door toerisme Vlaanderen. Bijkomend kan je ook vrijwillig erkenning aanvragen bij de dienst toerisme. Wie erkenning aanvraagt kan ook een een aantal kwaliteitssterren ontvangen.

Wie een appartement verhuurt aan de kust is afhankelijk van de huurinkomsten. Deze huurinkomsten kunnen verschillen per seizoen, locatie en kustgemeenten. Je moet dus rekening houden met de huurprijs, verbruik en je aantal boekingen. Als algemene regel mag je rekenen dat vakantieverhuur 30% tot 40% meer kan verdienen dan een traditionele huurovereenkomst.

Ja, een appartement aan de Belgische kust is een zeer goede investering. Wanneer je je vastgoed te huur kan aanbieden als vakantieverblijf heb je heel wat mogelijkheden om extra te verdienen. De kustgemeenten blijven een erg populaire bestemming voor veel vakantiegangers wat investeren erg aantrekkelijk maakt voor velen.

De makkelijkste manier om een woning of appartement te verhuren aan zee is via Airbnb en Booking. Hierdoor behoud je zelf de mogelijkheid om naar je tweede verblijf te gaan wanneer je maar wil én verdien je aardig bij. Om de verhuur op deze platformen makkelijker te maken kan je kiezen om samen te werken met een verhuurmanager zoals Bnb assist. Wij helpen je bij het opzetten van een professionele listing en het boosten van je inkomen.

 

Bnb assist is vooral actief in de kustgemeenten maar ook in andere gemeenten kan je ons terug vinden. Wens je graag meer informatie over een bepaalde regio, neem dan gerust contact op met onze experts. Zij helpen je graag verder met al je vragen over een woning of appartement aan zee verhuren.

Werk nu samen met Bnb assist

Ben jij ook op zoek naar een partner om jouw woning te helpen verhuren? Dan is Bnb assist een uitstekende keuze. Wij helpen je bij elke stap van de weg en zorgen er voor dat jouw woning een succes wordt bij je gasten.

Neem vandaag nog contact op en kom te weten hoe we jou kunnen helpen.