Je Airbnb uitbesteden en verhuren zonder zorgen?

Dat kan zeker! Ben je op zoek naar een service om je Airbnb, Booking.com listing of vakantiewoning uit te besteden?

Dan ben jij bij Bnb assist aan het juiste adres. Wij helpen je bij het verhuren van je woning, appartement of studio op het Airbnb platform, Booking.com of Vrbo.

Airbnb uitbesteden of booking.com uitbesteden

Wat onze klanten zeggen:

Beheerde Woningen
0
Aantal boekingen
0
Tevreden gasten
0
Positive reviews
0

Airbnb uitbesteden voor een zorgeloze verhuur

Het verhuren van je vakantiewoning aan toeristen en gasten kan soms een stresserende ervaring zijn. Je moet steeds denken aan de noden van je verhuurders, het onderhoud en de schoonmaak tussen de boekingen door.

Door te kiezen voor een partner die je kan helpen bij elke stap van dit traject, kies je voor een makkelijke oplossing. Zeker als je verhuurt via Airbnb kan je alle zorgen aan ons over laten.

Vraag een gratis schatting aan van je woning en ontdek hoeveel je kunt verdienen.

100% gratis en vrijblijvend.

  balkon met uitzicht op een oude stad in de heuvels en twee glazen rozé wijn.

  Jij de Airbnb, wij het geregel

  Wil je samenwerken met Bnb assist voor het verhuren van je huis of appartement dan geniet je van een aantal grote voordelen. Wij organiseren namelijk alles, van bellen tot boenen.

  Wat je onder andere kan verwachten van onze services zijn:

  • Het screenen en controleren van toekomstige gasten
  • We houden een oogje in het zeil voor overlast en uitbundige gasten
  • Na elk verblijf sturen we een professioneel schoonmaak team
  • Verhuur multichannel: Booking.com, Airbnb en meer

  Wat wij doen voor je Airbnb listing

  Binnen onze service hebben zowel de huurders als de eigenaren een groot voordeel. Dit komt door de veelzijdigheid van ons pakketten en diensten. Deze zijn namelijk allemaal gemaakt om jou zo weinig mogelijk tijd te kosten en zo veel mogelijk op te brengen.

  Sleuteloverdracht

  Je gasten kunnen elke dag rekenen op een professionele en vlotte ondersteuning bij de sleuteloverdracht. Ook voor, tijdens en na de check-in staan wij paraat. We werken met een makkelijk sleutel systeem waardoor je gasten steeds kunnen inchecken wanneer zij willen zonder dat we jou moeten lastig vallen.

  Hou overzicht zonder te stressen

  Bij het verhuren via verhuur platformen aan gasten kan het al snel veel worden. Je staat met je handen vol werk met de communicatie en de schoonmaak. Daarnaast moet je ook denken aan de juiste vergunning en certificaten. Kies daarom voor het beheer van Bnb assist. Wij kunnen je adviseren omtrent vergunningen en certificaten. Zo geniet jij van een zorgeloze verhuur.

  Schoonmaak en linnen

  Is je woning verhuurd en lopen de boekingen binnen, dan nemen we ook het schoonmaken van je woning of appartement op ons. Door te werken met professionele teams is je vakantie huis steeds in de beste staat voor je nieuwe gasten. Naast enkel het schoonmaken nemen we ook een linnenpakket op in onze service. Hierdoor hoef je je nooit zorgen te maken over verse lakens.

  De voordelen van Bnb assist services

  Je Airbnb succesvoller dan ooit

  Groei samen met Bnb assist

  Door de advertentie van je woning of appartement te optimaliseren spreek je meer potentiële gasten aan. Straal op elk platform met een advertentie geschreven door een van onze ervaren copywriters. Zo is je vakantiewoning verhuurd voor je het weet.

  Professionele foto's van je Airbnb

  Betere foto's voor betere resultaten

  Naast enkel een goede beschrijving verdient je listing ook professionele foto’s. We zorgen voor een fotograaf die je woning van zijn beste kant laat zien. Verzorg direct een gevoel van vakantie bij toekomstige huurders en gasten.

  Een permanente communicatie met je gast

  Meer tijd voor jou

  Ons team van experts neemt ook de communicatie over met je gasten. Dit zorgt er voor dat je meer tijd en vrijheid hebt zonder je zorgen te maken over de instroom aan berichten.

  Gespecialiseerd om jou te ontzorgen

  Verhuren zonder zorgen

  Allemaal onze diensten hebben slechts een groot doel, jou als host ontzorgen. Dankzij onze Airbnb service kan je verhuren zonder het te merken. Het voelt bijna als vakantie.

  Veelgestelde vragen over je Airbnb uitbesteden

  Hier is geen enkelvoudig antwoord op. Airbnb heeft een aantal voorwaarden waaraan je moet voldoen voor je kunt starten met verhuren. Er zijn daarnaast ook heel wat regels die verschillen per land en gemeente waaraan je moet voldoen. Het is goed om je altijd eerst te informeren bij de lokale overheid, de dienst toerisme en de dienst ruimtelijke ordening om te kijken of een omgevingsvergunning nodig is.

  Je aanmelden op het Airbnb platform is gratis. Vanaf je start met verhuren zal het platform echter wel een fee aanrekenen in de vorm van commissie op je inkomsten. Meestal ligt deze commissie rond de 14%, afhankelijk van je locatie en een aantal andere factoren. Lees ook onze blogs “Wat kost starten met Airbnb” & “Wat kost Booking.com voor hosts” voor een compleet overzicht.

  Er zijn verschillende pakketten beschikbaar om jou te ondersteunen bij de verhuur. Afhankelijk van het gekozen pakket zal dit een invloed hebben op de prijs. We werken wel steeds met een commissie systeem. Je zal voor onze maandelijkse diensten pas betalen als je start met verhuren.

  Werk nu samen met Bnb assist

  Ben jij ook op zoek naar een partner om jouw woning te helpen verhuren? Dan is Bnb assist een uitstekende keuze. Wij helpen je bij elke stap van de weg en zorgen er voor dat jouw woning een succes wordt bij je gasten.

  Neem vandaag nog contact op en kom te weten hoe we jou kunnen helpen.