Vakantie verhuur aan zee uitbesteden?

Ben je op zoek naar de mogelijkheid om tweede verblijven aan de Belgische kust te verhuren? Dat kan snel en makkelijk. Wie aan de slag wil gaan met het verhuren van appartementen, huizen of tweede verblijven is hier aan het juiste adres.

Bnb assist is de partner dat jouw verhuur regelt van je woning, appartement of studio op platformen voor vakantieverhuur. Met een originele listing op Airbnb of Booking geniet je van alle flexibiliteit en een hoger inkomen zonder zorgen.

Mooie airbnb met zicht op de kust. Vakantie verhuur aan zee uitbesteden

Wat onze klanten zeggen:

Beheerde Woningen
256
Aantal Boekingen
4875
Tevreden Gasten
4223
Positieve Reviews
4007

Vakantieverblijven aan zee verhuren

Wie eigenaar is van een tweede verblijf in één van onze kustgemeenten heeft een groot voordeel. De kust is namelijk een van de grootste trekpleisters in België. In het hoogseizoen trekken toeristen massaal naar het strand.

Veel families zijn op zoek naar een aangenaam verblijf aan zee. Iemand die occasioneel verhuurt in bepaalde periodes heeft dan ook de perfecte plek voor een vakantieverblijf. Door je appartement of woning aan de kust te huur aan te bieden op Airbnb of Booking, kan je aardig wat verdienen met vastgoed dat anders leeg staat.

  Ontdek hoeveel je kan verdienen.

   Ontdek hoeveel je kan verdienen

   Jij het appartement of woning, wij het geregel.

    

   Wanneer je vakantieverblijven verhuurt komt daar heel wat bij kijken. Met Bnb assist kan je vakantiewoningen verhuren op autopiloot. Wij organiseren namelijk alles, van bellen tot boenen.

   Wat je onder andere kan verwachten van onze services zijn:

   • Het screenen en controleren van toekomstige gasten
   • We voorzien een persoonlijke check-in voor een vlekkeloze vakantie
   • Ook houden we een oogje in het zeil voor overlast en uitbundige gasten
   • Na elk verblijf sturen we een professioneel schoonmaak team
   • Verhuur multi-channel: Booking.com, Airbnb en meer

   Wat wij kunnen betekenen voor jouw vakantiewoning

   Het belangrijkste doel van Bnb assist is zorgen dat de eigenaar en huurder een fijne ervaring hebben. Dankzij onze veelzijdige pakketten en diensten kan je steeds rekenen op een vlekkeloze regeling. Dat is minder zorgen en meer verhuren. Onze services zijn namelijk allemaal gemaakt om jou zo weinig mogelijk tijd te kosten en zo veel mogelijk op te brengen.

   Sleuteloverdracht

   Je gasten kunnen elke dag rekenen op een professionele en vlotte ondersteuning bij de sleuteloverdracht. Ook voor, tijdens en na de check-in staat ons professioneel team paraat. We werken met een makkelijk sleutel systeem waardoor je gasten steeds kunnen inchecken wanneer zij willen zonder rechtstreeks contact. Jij kan rustig je ding doen, wij doen de rest.

   Hou overzicht zonder te stressen

   Wanneer je vakantiewoningen te huur aanbiedt op platformen zoals Booking.com en Airbnb aan gasten, dan kan het al snel veel worden. Je staat met je handen vol werk met de communicatie en schoonmaak. Daarnaast moet je ook denken aan de juiste vergunning en certificaten. Kies daarom voor het beheer van Bnb assist. Wij helpen je met het in orde zetten van je woning, je advertentie en regelen alles voor jou. Zo geniet jij van een zorgeloze volgende vakantie.

   Schoonmaak en linnen

   Is je woning verhuurd en lopen de boekingen binnen? Dan reken je bij ons ook op een professionele schoonmaak service voor je woning of appartement . Door te werken met ervaren teams is je vakantie huis steeds in de beste staat voor je nieuwe gasten. Naast enkel het schoonmaken nemen we ook een linnenpakket op in onze service. Hierdoor hoef je je nooit zorgen te maken over verse lakens of het onderhouden van je accommodatie.

   De voordelen van Bnb assist services

   Je appartement of pand is Succesvoller dan ooit

   Groei samen met Bnb assist

   Door de advertentie van je woning of appartement te optimaliseren spreek je meer potentiële gasten aan. Straal op elk platform met een advertentie geschreven door een van onze ervaren copywriters. Zo is je vakantiewoning verhuurd voor je het weet.

   Professionele foto’s van je woning aan zee

   Betere foto's voor betere resultaten

   Naast enkel een goede beschrijving verdient je listing ook professionele foto's. We zorgen voor een fotograaf die je woning van zijn beste kant laat zien. Verzorg direct een gevoel van vakantie bij toekomstige huurders en gasten.

   Een permanente communicatie met je gast

   Meer tijd voor jou

   Ons team van experts neemt ook de communicatie over met je gasten. Dit zorgt er voor dat je meer tijd en vrijheid hebt zonder je zorgen te maken over de instroom aan berichten.

   Gespecialiseerd om jou te ontzorgen

   Verhuren zonder zorgen

   Allemaal onze diensten hebben slechts een groot doel, jou als host ontzorgen. Dankzij onze Airbnb service kan je verhuren zonder het te merken. Het voelt bijna als vakantie.

   Werk nu samen met Bnb Assist

   Ben jij ook op zoek naar een partner om jouw woning te helpen verhuren? Dan is Bnb assist een uitstekende keuze. Wij helpen je bij elke stap van de weg en zorgen er voor dat jouw woning een succes wordt bij je gasten.

   Neem vandaag nog contact op en kom te weten hoe we jou hunnen helpen.

    Veelgestelde vragen over toeristische verhuur aan zee

    Kan iedereen verhuren aan de kust?

    Nee, niet iedereen kan verhuren. In eerste instantie moet het jouw eigendom zijn. Onderverhuren is niet toegestaan voor eigenaars die aan de slag gaan met toeristische verhuur. Daarnaast moet je bij aanvang voldoen aan de standaarden die worden opgelegd door toerisme Vlaanderen. Bijkomend kan je ook vrijwillig erkenning aanvragen bij de dienst toerisme. Wie erkenning aanvraagt kan ook een een aantal kwaliteitssterren ontvangen.

    Wat brengt een appartement aan zee op?

    Wie een appartement verhuurt aan de kust is afhankelijk van de huurinkomsten. Deze huurinkomsten kunnen verschillen per seizoen, locatie en kustgemeenten. Je moet dus rekening houden met de huurprijs, verbruik en je aantal boekingen. Als algemene regel mag je rekenen dat vakantieverhuur 30% tot 40% meer kan verdienen dan een traditionele huurovereenkomst.

    Is een appartement aan zee een goede belegging?

    Ja, een appartement aan de Belgische kust is een zeer goede investering. Wanneer je je vastgoed te huur kan aanbieden als vakantieverblijf heb je heel wat mogelijkheden om extra te verdienen. De kustgemeenten blijven een erg populaire bestemming voor veel vakantiegangers wat investeren erg aantrekkelijk maakt voor velen.

    Hoe je appartement verhuren aan zee?

    De makkelijkste manier om een woning of appartement te verhuren aan zee is via Airbnb en Booking. Hierdoor behoud je zelf de mogelijkheid om naar je tweede verblijf te gaan wanneer je maar wil én verdien je aardig bij. Om de verhuur op deze platformen makkelijker te maken kan je kiezen om samen te werken met een verhuurmanager zoals Bnb assist. Wij helpen je bij het opzetten van een professionele listing en het boosten van je inkomen.

    In welke gemeenten zijn jullie actief?

    Bnb assist is vooral actief in de kustgemeenten maar ook in andere gemeenten kan je ons terug vinden. Wens je graag meer informatie over een bepaalde regio, neem dan gerust contact op met onze experts. Zij helpen je graag verder met al je vragen over een woning of appartement aan zee verhuren.

    Lees meer over toeristische verhuur en tips voor hosts