HOE ZORGT BNB ASSIST VOOR EEN GOEDE GASTENSCORE?


Wanneer je als host aan de slag gaat op verschillende verhuurplatformen, merk je al snel dat gastenbeoordelingen een grote rol spelen. Positieve feedback zet andere gasten namelijk aan om ook bij jouw accommodatie langs te komen.

Maar als je frequent een slechte beoordeling ontvangt, kan dit een negatief effect hebben op het aantal boekingen in jouw vakantiewoning. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je een uitstekende service aanbiedt aan elke gast.

Bnb assist is al sinds 2016 gespecialiseerd in verhuurmanagement voor vakantiewoningen. Dankzij onze jarenlange expertise kunnen we jou als host ontzorgen en je gasten de beste services bieden.

In dit artikel gaan we in op de verschillende services en diensten die we aanbieden om een zo goed mogelijke gastenervaring te creƫren. Lees verder om onze waardevolle tips te ontdekken over hoe ook jij een goede gastenscore kunt krijgen door samen te werken met Bnb assist.

Een geoptimaliseerde listing voor elk platform

Als host heb je een scala aan mogelijkheden als het gaat om verschillende verhuurplatformen. Door ervoor te zorgen dat je op elk platform je beste beentje voorzet, maak je steeds een goede eerste indruk.

Klare kijk op je vakantiewoning

Naast een goede eerste indruk is de eerste stap naar een goede gastenbeoordeling een duidelijke beschrijving. Dit betekent niet alleen dat je alle beste features benadrukt, maar ook kleine opmerkingen zoals een steile trap, moeilijke parkeerplaats of de afwezigheid van een keuken vermeld je beter duidelijk in je beschrijving.

Door je gasten op voorhand een duidelijk beeld te geven van alle zaken, zorg je ervoor dat ze precies weten wat ze kunnen verwachten. Dit voorkomt teleurstellingen tijdens hun verblijf en zorgt ervoor dat ze sneller een positieve beoordeling zullen schrijven voor jouw accommodatie.

Laat je listing stralen met professionele foto’s

Bovenop een goede beschrijving van je vakantiewoning maken professionele foto’s een groot verschil. Door elke ruimte te fotograferen vanuit de juiste hoek, met professionele belichting en van hoge kwaliteit, geef je je accommodatie een ware boost.

Omdat we het belang van professionele foto’s als geen ander kennen, zorgen we ervoor dat onze vastgoed- en interieurfotografen je accommodatie in hun beste daglicht zetten.

Een man met een camera klaar om een foto te nemen in close up - Je huis verhuren op Airbnb blog

Goede huisregels met duidelijke afspraken

Een goede tip om meer positieve beoordelingen te krijgen, is door je gasten duidelijke huisregels te bezorgen. Door duidelijk te zeggen wat er van je gasten wordt verwacht tijdens het verblijf, voorkom je moeilijkheden en discussies.

Ook bij Bnb assist verzorgen we altijd een duidelijke set aan huisregels voor je gasten. Dit zorgt voor gemoedsrust bij jou als host en voor een duidelijke afbakening bij de gasten. Zo voorkom je feestjes in je vakantiewoning en handel je preventief tegen slechte gasten en beoordelingen.

Een uitgebreide check-in guide om je gasten gerust te stellen

Als laatste toevoeging maakt Bnb assist ook een complete gids voor je gasten die ze ontvangen voordat ze inchecken. Dit geeft een duidelijke omschrijving van alle belangrijke en praktische zaken van de woning.

Door eventuele vragen van je gasten op een duidelijke en eenvoudige manier te beantwoorden, kunnen ze aankomen in alle comfort. Ze weten precies wat ze kunnen verwachten en hebben geen onverwachte situaties. Dit gevoel van rust en zekerheid zorgt ervoor dat je gasten ontspannen kunnen genieten van je accommodatie en verhoogt de kans op een positieve beoordeling.

Professioneel en snel klantencontact

Als je al host bent, weet je dat het klantencontact in het verhuurseizoen intensief kan zijn. Steeds snel en tijdig reageren is belangrijk om ervoor te zorgen dat je gasten snel en vlekkeloos kunnen boeken.

Bnb assist biedt daarom een communicatieservice aan voor hosts. Jij hoeft je geen zorgen te maken over berichtjes en boekingen. Onze professionele verhuurmanagers nemen het volledig van je over. Besteed tijd aan dingen die belangrijk zijn voor jou en verhuur je accommodatie op automatische piloot.

Ook voor je gasten heeft dit een groot voordeel. Ons team is altijd beschikbaar en staat klaar om elke gast te woord te staan. We beantwoorden hun vragen over hun boeking, je accommodatie en ondersteunen hen op elk moment van de dag.

Doordat we je gasten steeds snel en professioneel te woord kunnen staan, bied je hen de beste service mogelijk. Hierdoor stel je je gasten gerust en ontvang je meer positieve gastenbeoordelingen.

Schoonmaak en linnenservice

Airbnb uitbesteden of booking.com uitbesteden

Een andere tijdrovende taak voor hosts is de schoonmaak van hun woning of appartement. Omdat we weten hoe belangrijk een nette en schone omgeving is voor gasten, bieden we een professionele schoonmaakservice aan. Als host hoef je dus helemaal nergens aan te denken.

Ons team van professionele schoonmakers zorgt ervoor dat er na elk verblijf grondig wordt schoongemaakt. Je kunt er ook voor kiezen om onze linnenservice op te nemen in het schoonmaakpakket. Geniet van onze totaaloplossing voor jouw accommodatie en bied je gasten steeds een vlekkeloze service.

Klusjesdienst

Zijn er kleine problemen tijdens het verblijf van je gasten? Geen zorgen. We hebben altijd een klusjesdienst paraat staan om kleine reparaties uit te voeren. Geef je gasten een snelle service tijdens hun verblijf en los kleine obstakels eenvoudig op met onze gespecialiseerde klusjesdienst.

Gasten die goed geholpen worden in elke situatie zijn gelukkige gasten. Door in te zetten op goede service, zul je de kans vergroten om meer positieve beoordelingen te krijgen.

Ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wil je ook graag je gasten de beste service bieden zonder dat je elke week uren moet vrijmaken voor het runnen van een vakantiewoning? Kies dan voor de verhuur-diensten van Bnb assist. Wij ondersteunen hosts en ontzorgen hen gedurende het hele proces.

Wil je ook graag meer positieve gasten reviews ontvangen terwijl je extra tijd bespaart? Neem dan contact op met ons team. Wij helpen je graag verder op weg naar een succesvolle verhuur.


Posted at 01 May 2023h
by Laurent Bruggeman

    Ontdek de potentiƫle opbrengsten van je vakantiewoning
    via onderstaand formulier