WAAROM MOET IK KIEZEN VOOR BNB ASSIST?


Een vakantiewoning uitbaten is niet altijd een pretje. Je hebt in het hoogseizoen een drukte van jewelste met alle berichtjes die binnenkomen. Ook de schoonmaak van je accommodatie en het onderhouden ervan mag je niet onderschatten.

Het kan echter veel gemakkelijker als je extra wil inzetten op je vakantiewoning. Of je nu verhuurt op Airbnb, Booking.com of op allebei, je kan kiezen voor een oplossing zonder zorgen.

Bnb assist is al sinds 2016 een vertrouwde partner van honderden accommodaties op toeristische verhuur platformen. Dankzij onze expertise en jarenlange ervaring kunnen we de beste meest gestroomlijnde service aanbieden aan hosts. Zo geniet de host van meer tijd, minder zorgen en een groeiende inkomstenstroom.

Een top listing voor een vliegende start

Bij Bnb assist is de eerste stap die we zetten je huidige listing onder de loep nemen. Heb je er nog geen? Dan schrijven wij voor jou een compleet geoptimaliseerde advertentie.

Je advertentie is de eerste stap naar een succesvolle vakantiewoning. Het is het uithangbord en een nauwkeurige beschrijving dat je toekomstige gasten zal overhalen om voor jouw listing te kiezen.

Laat ook jouw listing optimaliseren door een van onze expert copywriters en begin met een vliegende start. Je woning wordt beter gevonden en je gasten hebben een duidelijk idee van wat ze kunnen verwachten. Dit is de eerste stap naar een succesverhaal.

Kies voor meer inkomen

Naast het schrijven van je listings op toeristische verhuur platformen hebben we een hele set aan tools dat er voor zal zorgen dat je meer kan verdienen. Denk maar aan een concurrentie analyse, seizoensgebonden prijsstijgingen en evenementen bij jou in de buurt.

Door rekening te houden met een hele reeks factoren kunnen we een dynamische prijszetting toepassen. Dit zorgt er voor dat je elke dag competitief gaat meespelen. Het is dankzij deze technologieën en de juiste toepassing daarvan dat we het rendement van jouw accommodatie kunnen verhogen tot een maximum.

Grondige schoonmaak Airbnb accommodatie

Ga voor minder zorgen

Ons team staat ook klaar om het volledige klantencontact over te nemen van jou. Zo hoef jij je niet meer druk te maken om zo snel mogelijk te antwoorden op alle berichten.

Dankzij onze 24/24 permanentie rekenen je gasten steeds op een vlotte ondersteuning voor al hun vragen. Dit allemaal zonder dat jij je moet druk maken over boekingen, vragen of problemen.

Besteed het harde werk uit aan professionals

Tot slot is er naast al het klantcontact en je listing ook nog het onderhoud en de schoonmaak. Ook daar neemt Bnb assist het werk uit jouw handen. Dankzij ons team van professionele cleaners reken je steeds op een grondige en haarfijne schoonmaak.

Is er een probleem tijdens het verblijf van één van je gasten? Geen probleem onze in-house klusjesdienst neemt de grootste problemen voor zijn rekening. Zo geniet elke gast steeds optimaal van jouw vakantiewoning.

Bnb assist, da’s pas service

Als je nog op zoek was naar een goede reden om de verhuur van je vakantiewoning uit handen te geven, dan het je er nu vijf. Kies ook voor een zorgeloze service en sluit je aan bij onze grote groep super-hosts.

Ga voor een zorgeloze verhuur dankzij Bnb assist. Laat je vakantiewoning werken voor jouw en geniet van meer tijd en meer inkomen.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen of heb je nog een prangende vraag? Aarzel dan geen seconde langer en neem contact op met een van onze Bnb experts. Wij helpen je graag verder met al je vragen.


Posted at 31 Oct 2022h
by Laurent Bruggeman

    Ontdek de potentiële opbrengsten van je vakantiewoning
    via onderstaand formulier