WAAR IS BNB ASSIST ACTIEF?


Je wil aan de slag met het verhuren van je tweede woning of vakantiehuis maar je hebt geen idee hoe? Het verhuren voor toeristische doeleinden kan een moeilijk te overwinnen obstakel lijken als je er niks van af weet. 

Maar als je eens verder gaat kijken dan zie je al snel dat korte termijn verhuur veel voordelen heeft ten opzichte van lange termijn verhuur.

Korte termijn verhuur is intensiever om bij te houden maar de verdienste ligt dan ook een pak hoger. Dat op zich is al een goede motivatie om het te overwegen.

Maar wat als je meer kan verdienen en helemaal aan niks hoeft te denken? Dat is waar Bnb assist zich in specialiseert.

In welke regio is Bnb assist actief?

Er zijn een aantal regio’s waar Bnb assist actief is in Vlaanderen. Het grootste deel van de actieve panden ligt in Oost- en West-Vlaanderen.

Hoewel er heel wat panden beschikbaar zijn vinden we toch de grootste concentraties aan Airbnb’s en vakantiewoningen in en rond het stad of net diep in de natuur. Ook de kust is een grote trekpleister voor veel toeristen in België.

Bnb assist, uw assistent voor verhuur

Bnb assist is een kantoor dat je helpt bij het verhuren van je accommodatie op websites zoals Airbnb, Booking en VRBO. We leveren een complete service aan hosts met één overkoepelend doel: het verzorgen van een naadloze verhuur voor hosts en gasten.

Hier, bij Bnb assist, staan verhuurders en gasten centraal in het verhaal. Dagelijks werken we eraan om voor beide partijen de beste service te leveren op elk tijdstip.

Als host geniet je van meer flexibiliteit, vrijheid en een hoger inkomen van je accommodatie. Dit doen we door middel van onze op maat gemaakte services. Wij nemen het van je over waar jij kiest. Van boenen tot bellen, je kan steeds rekenen op onze professionele ondersteuning.

Kom je graag te weten wat Bnb assist te bieden heeft? Lees dan zeker het artikel.

Samenwerken met Bnb assist?

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om ook jou te ondersteunen bij de tijdelijke verhuur van je woning? Dan zijn wij de juiste oplossing. Ontdek hier hoeveel je kan verdienen terwijl je zorgeloos geniet.

Bij ons kan je steeds rekenen op een snelle, correcte en professionele opvolging. We helpen je van start tot finish bij het opzetten van een goed profiel en ondersteunen je bij de verhuur.

Werk je graag samen met ons of heb je nog vragen? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op. Neem ook zeker een kijkje op onze website voor meer info over onze services en tarieven voor toeristisch verhuur.

Posted at 26 Sep 2022h
by Laurent Bruggeman

    Ontdek de potentiële opbrengsten van je vakantiewoning
    via onderstaand formulier