DE 12 ONMISBARE ITEMS DIE JOUW VAKANTIEHUIS EEN THUIS MAKEN!


Help je gasten een handje door het nodige voor hun verblijf te voorzien. Bnb assist geeft je graag mee welke de 12 onmisbare items voor jouw vakantiewoning zijn. Je gasten zullen zo een aangename, onvergetelijke reis achter de rug hebben en kan je makkelijker 5* reviews verwachten!

1. Koffie

Niets zo heerlijk als toekomen en zien dat er koffie in huis is. Zelfs de meest budget-vriendelijke hotels bieden dit vaak gratis aan. Het is de ultieme manier om je gasten een hotel gevoel te bieden.

Je hoeft natuurlijk niet voor het hele verblijf koffie te voorzien, maar een startpakket met wat suiker en room, enkele koffiepads en kleine selectie thee wordt zeker geapprecieerd.

Kies voor een dummy-proof koffiezet, waarmee je niet enkel koffie maakt, maar waar je ook gewoon heet water uit krijgt. Zo heb je meteen ook de thee liefhebbers mee.

2. WC-papier

Stel, je komt op je kamer en hield al de hele rit je plasje op. Na de ontlading volgt de paniek, er is geen toiletpapier voorzien!

Zo’n eerste ontmoeting met je woning bezorgt je ongetwijfeld een slechte review! Zorg ook dat deze steeds is aangevuld. Als basisbehoefte is toiletpapier niet duur, maar het wordt helaas te vaak vergeten.

3. Haardroger

Een haardroger is a girl’s best friend. En die past vaak net niet meer in de koffer. Zorg dan ook dat deze zeker aanwezig is in je Airbnb woning, het levert je gegarandeerd een plus op in de reviews!

4. Kruiden

Veel gasten zullen er voor kiezen om zelf te koken, anders zouden ze waarschijnlijk op hotel geweest zijn. Je kan van hen natuurlijk niet verwachten dat ze hun hele kruidenrek meebrengen.

Het is dan ook aangewezen om ook hier in de basis te voorzien. Peper en zout mogen dus niet ontbreken! Misschien ook wat paprika, curry, gedroogde basilicum, thym en rozemarijn, dan kunnen ook de hobbykoks eventjes verder. Kruiden kosten niet zoveel, maar zorgen meteen voor een meerwaarde.

Wat te voorzien Airbnb woning

5. Pannenlappen

Nu we het toch al over de keuken hebben, pannenlappen en keukenhanddoeken zullen zeker worden gebruikt tijdens het verblijf van je gasten.

Een goede gastheer is hier altijd op voorzien en zorgt dat er steeds pannenlappen en verse keukendoeken in huis zijn.

6. Matrasbeschermer

Een matrasbeschermer beschermt, zoals het woord het zegt, de matras. Daarnaast komt het ook de hygiëne ten goede. Samen met een verse hoes, blijft je matras langer schoon.

Hoewel je gasten een schone matras erg op prijs stellen, is het ook voor jou en het schoonmaakteam een erg grote plus. Het zorgt er voor dat je matras langer mee gaat en dat er geen vervelende ongelukjes zijn.

7. Speelkaarten

Speelkaarten, of eventueel een ruimere collectie bordspelen, zullen zeker gewaardeerd worden door gasten die het helaas minder goed treffen met het weer. Zelfs op regenachtige dagen hoeven ze zich dankzij deze voorziening niet te vervelen.

8. Emergency kit

Een EHBO koffertje is altijd handig om in de buurt te hebben. Maar ook een zaklamp, wat kaarsen en lucifers kunnen van pas komen. Zorg dat de gasten weten waar je deze noodvoorraad voorzien hebt, zodat ze zonder zorgen van hun vakantie kunnen genieten!

Emergency kit voorzien Airbnb woning

Om je vakantiewoning makkelijk verhuurd te krijgen, moet deze er zeker ook goed uitzien. Enkel de noodzakelijke elementen voorzien is uiteraard niet voldoende. Toekomstige gasten zoeken een thuis-weg-van-huis. Dit houdt in dat jouw Airbnb rust en huiselijkheid moet uitstralen. Er wordt gewoond en geleefd maar er is ook ruimte en licht. Hoe bereik je dit? Lees onze tips om jouw vakantiewoning aantrekkelijker in te richten!

9. Strijkplank en –ijzer

Niet omdat ze graag strijken, maar sommige gasten komen graag proper voor de dag. Zeker wanneer ze reizen voor het werk.

Een hemd of bloesje dat 12 uur in een koffer zat, ziet er vermoedelijk niet onberispelijk uit. Je gasten zullen aangenaam verrast zijn dankzij dergelijke details.

10. Vuilniszakken

Hier kan je nooit te weinig van voorzien. Je weet namelijk niet hoeveel voedselverpakkingen of luiers voor hun baby de gasten zullen benutten tijdens hun verblijf. Zorg dat je hiervoor een afgesloten vuilnisemmer voorziet om alle geurtjes af te sluiten! 

11. Zakdoekjes

Voorzie een doos tissues voor je gasten. Zet deze handig in de badkamer of bij het bed en voorkom dat je gasten je voorraad toiletpapier gebruiken om hun neus te snuiten. Wanneer je kiest voor extra zachte doekjes, zullen je gasten dit des te meer waarderen.

12. Gastenboek

Een gastenboek of lokale gids om je gasten wegwijs te maken in de omgeving. Laat hier ook ruimte voor suggesties van je gasten, zodat je gids blijft groeien met de jaren en een schat van informatie wordt!

Deze 12 onmisbare items bezorgen je gasten een 5* ervaring in jouw vakantiehuis. Natuurlijk, als je Bnb assist onder arm neemt, dan zorgen wij ervoor dat niets ontbreekt. Bekijk snel onze diensten om meer te weten te komen!


Posted at 04 May 2020h
by Laurent Bruggeman

    Ontdek de potentiële opbrengsten van je vakantiewoning
    via onderstaand formulier