Airbnb verhuur service, Airbnb management service, Schoonmaak vakantieverhuur, Ondersteuning vakantieverhuur, Airbnb service, Airbnb ondersteuning

DE 12 ONMISBARE ITEMS DIE JOUW VAKANTIEHUIS EEN THUIS MAKEN!

Iedereen kent het gevoel op reis te zijn en zich voor de kop te slaan omdat je iets vergeten bent. Help daarom je gasten aan een onvergetelijke reis, en neem ondertussen die 5* review erbij, en zorg dat jouw vakantiehuis altijd voorzien is van volgende, niet te missen, items.
1. Koffie

Niets zo heerlijk als toekomen en zien dat er koffie in huis is. Zelfs de meest budget-vriendelijke hotels bieden dit tegenwoordig vaak gratis aan. Je hoeft natuurlijk niet voor het hele verblijf koffie te voorzien, maar een startpakket, met wat suiker en room, enkele koffiepads en kleine selectie thee wordt zeker geapprecieerd. Kies voor een dummy-proof koffiezet, waarmee je niet enkel koffie maakt, maar waar je ook gewoon heet water uit krijgt. Zo heb je meteen ook de thee liefhebbers mee.

2. WC-papier

Stel, je komt op je kamer en hield al de hele rit je plasje op. Na de ontlading volgt de paniek, er is geen toiletpapier voorzien. Zo’n eerste welkoming bezorgt je zeker een slechte reviewscore! Zorg dan ook dat deze steeds is aangevuld! Als basisbehoefte is toiletpapier niet duur, maar het wordt te vaak vergeten.

3. Haardroger

Een haardroger is a girl’s best friend. En die past vaak net niet meer in de valies. Zorg dan ook dat deze zeker aanwezig is in je vakantiewoonst, het levert je gegaradeerd een plus op in de reviews!

4. Kruiden

Veel gasten zullen er voor kiezen om zelf te koken. Je kan van hen natuurlijk niet verwachten dat ze hun hele kruidenrek meebrengen. Het is dan ook aangewezen om ook hier in de basis te voorzien. Peper en zout mogen niet ontbreken! Misschien ook wat paprika, curry, gedroogde basilicum, thym en rozemarijn, dan kunnen ook de hobbykoks eventjes weg. Kruiden kosten niet zoveel, maar zorgen meteen voor een meerwaarde!

5. Pannenlappen

Terwijl we in de keuken zitten, pannenlappen en keukenhanddoeken zullen zeker worden gebezigd tijdens het verblijf van je gasten. Een goede gastheer is hier altijd op voorzien en zorgt dat er steeds pannenlappen en verse keukenhanddoeken in huis zijn.

6. Matrasbeschermer

Een matrasbeschermer beschermt, zoals het woord het zegt, de matras. Daarnaast komt het ook de hygïene ten goede. Samen met een verse hoes, blijft je matras langer schoon.

7. Speelkaarten

Speelkaarten, of eventueel een ruimere collectie bordspelen, zullen zeker gewaardeerd worden door gasten die het toevallig minder goed treffen met het weer. Zelfs op regenachtige dagen hoeven ze zich hiermee niet te vervelen.

8. Emergency kit

Een EHBO koffertje is altijd handig om in de buurt te hebben. Maar ook een zaklamp, wat kaarsen en lucifers kunnen van pas komen. Zorg dat de gasten weten waar je de noodvoorraad voorzien hebt, zodat ze zonder zorgen van hun vakantie kunnen genieten!

9. Strijkplank en –ijzer

Niet omdat ze graag strijken, maar sommige gasten komen graag proper voor de dag. Een hemd of bloesje dat 12 uur in een valies zat, ziet er niet steeds onberispelijk uit. Uw gasten zullen aangenaam verrast zijn van dergelijke details.

10. Vuilniszakken

Voorzie een doos tissues voor je gasten. Zet deze handig in de badkamer of bij het bed en voorkom dat je gasten je voorraad toiletpapier gebruiken om hun neus te snuiten. Wanneer je kiest voor extra zachte doekjes, zullen je gasten dit des te meer waarderen.

11. Zakdoekjes

Voorzie een doos tissues voor je gasten. Zet deze handig in de badkamer of bij het bed en voorkom dat je gasten je voorraad toiletpapier gebruiken om hun neus te snuiten. Wanneer je kiest voor extra zachte doekjes, zullen je gasten dit des te meer waarderen.

12. Gastenboek

Een gastenboek of locale gids om je gasten wegwijs te maken in de omgeving. Laat hier ook ruimte voor suggesties van je gasten, zodat je gids blijft groeien met de jaren en een schat van informatie wordt!

 

 

Deze 12 onmisbare items bezorgen je gasten een 5* ervaring in jouw vakantiehuis. Natuurlijk, als je Bnb assist onder arm neemt, dan zorgen wij ervoor dat niets ontbreekt. Bekijk snel onze diensten om meer te weten te komen!

Lees zeker ook onze tips om jouw vakantiewoonst onvergetelijk in te richten.

    Ontdek hoeveel je kan verdienen.

      Ontdek hoeveel je kan verdienen

      Download onze gratis brochure met onze top 10 hosting tips en meer informatie over Bnb assist.