Wat we doen

Opgericht in maart 2016 en gevestigd in Brugge, is Bnb Assist een full-service online toeristisch verhuurkantoor. Bnb Assist biedt shortstay diensten aan voor eigenaars die een appartement of woning willen verhuren aan toeristen. Bnb Assist richt zich specifiek op het volledig ontzorgen van u als eigenaar. Dit houdt in dat wij het volledige takenpakket op ons nemen: van advertentie tot boeking en van ontvangst tot schoonmaak. Hierbij zorgen wij steeds voor een optimale bezettingsgraad, wat resulteert tot een hoger rendement van uw accommodatie.

De eigenaar is verantwoordelijk voor de naleving van alle regelgeving die betrekking heeft op het toeristisch verhuur van de onroerende goederen en de inkomsten die hieruit voorvloeien. De eigenaar is onder meer verantwoordelijk voor het bekomen van de nodige vergunningen en toestemmingen, en de naleving van specifieke brandveiligheidsnormen van de onroerende goederen in het kader van toeristisch verhuur. Meer informatie te vinden in onze algemene voorwaarden.

Full-time administratief bediende

Bnb Assist is op zoek naar een full-time administratief bediende in loondienst, voor o.a. deze opdrachten:

Taken
Profiel
Wat bieden wij jou?

Bij interesse, gelieve ons meer informatie over jezelf door te mailen + je CV. Gelieve ons in eerste instantie niet op te bellen.

Flexibele housekeeper (M/V) regio West- en Oost-Vlaanderen

Wij zijn op zoek naar schoonmaak(st)ers in de regio West- en Oost-Vlaanderen voor het schoonmaken van vakantiewoningen, gastenkamers, hotelkamers...
Je taken: na iedere check-out de accommodatie volledig proper maken, de bedden opmaken, alle benodigdheden aanvullen...
Wij zijn op zoek naar iemand die gemotiveerd, betrouwbaar en verantwoordelijk is.

Profiel
Functievereisten
Wat bieden wij jou?

Contacteer ons